бърза поръчка

на

0896662983

 
Безплатна доставка
Партньори
 
Красиви и модерни дрешки за вашето дете
Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

Условия за ползване 

Настоящата информация съдържа Общите условия, регламентиращи отношенията, свързани с предоставянето на продуктите на " Интернет магазин "Големи Размери" чрез сайта www.golemirazmeri.com

Дефиниции 

"Потребител" - физическо или юридическо лице, което използва за собствени нужди дадена стока и/или услуга.

"Продукт" - всеки модел в този сайт, представен с цел реализиране на продажба. 

"Поръчка" - всяка индивидуална заявка за закупуване на избран продукт/и при условията, предвидени в този сайт относно начина на доставка и заплащане от страна на потребителя.     

"Услуга" - нематериалният еквивалент на стоката, който включва предлагане, продажба и доставка на даден продукт до потребителя.   

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време, като за целта потребителят своевременно ще бъде уведомен чрез страниците на този сайт. Ако потребителят не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан с тях. В случай, че потребителят заяви, че не е съгласен с промените, то Интернет магазин Големи Размери има право да прекрати предоставянето на услугите към потребителя, като възникналите до този момент задължения подлежат на изпълнение.

Права и задължения на интернет магазин Големи Размери    

Интернет магазин Големи размери  има право да променя цени, количества, начин на плащане и доставка, организацията и дизайна на сайта без предварително известяване. 

Интернет магазин Големи Размери  има право да закрие и/или изтрие информацията за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане.          

 

GDPR - Общ регламент за защите на личните данни

За предоставянето на своите услуги интернет магазин Големи Размери  събира, обработва, използва и съхранява на клиентите, направили поръчка: трите имена, област, град и пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка, актуален имейл адрес и данни за фактуриране. Тази информация се въвежда лично от потребителя с неговото изрично съгласие.      

Информацията, идентифицираща конкретен потребител се съхранява в базата данни на сайта и ще се използва единствено за нуждите на интернет магазин Големи Размери (изпълнение на заявената поръчка), като интернет магазин Големи Размери няма право да я предоставя на трети лица, освен в случаите, когато това се изисква от оправомощените органи в съответствие с българското законодателство или на наши партньори като транспортни и куриерски фирми, с цел изпълнението на задълженията на магазин Големи Размери.

Магазин Големи Размери използва софтуерни инструменти за измерване и събиране на информация за сесията (Google Analytics), включително времена за реакция на страниците, продължителност на посещенията на определени страници, информация за взаимодействие със страници и методи, използвани за прелистване от страницата. Информацията и статистики, които Големи Размери  получава от Google Analytics за текущи потребители е анонимна. Статистиките показват единственно от кой град анонимният потребител посещава сайтът на магазин Големи Размери.      

Връзки в www.golemirazmeri.com могат да препращат към други интернет адреси, които не работят според настоящите "Общи условия" и в този случай сайтът не носи отговорност за тяхното съдържание.       

Право на достъп до лични данни

Всеки потребител на сайта на Големи Размери има право да заяви доклад за своите лични данни, които магазин Големи Размери съхранява. След получена заявка ще получите е-мейл за потвърждение на вашата заявка. Изготвянето на вашия доклад отнема 3 работни дни, след което ще получите доклада на вашия е-мейл. Заявка за доклад на вашите лични може да направите като ни пишете на e-mail: the.maxi.char@gmail.com

Право да бъда забравен

Всеки потребител на сайта на Големи Размери има право да заяви заличаване на своите лични данни, които магазин Големи Размери съхранява. Заявка за изтриван на личните данни може да направите като ни пишете на e-mail: the.maxi.char@gmail.com​

Права и задължения на Потребителя            

Потребителят има право да ползва услугите на интернет магазин Големи Размери в съответствие с изискванията на настоящите общи условия. Съдържанието на сайта е предназначено единствено за персонално, некомерсиално използване от потребителите му (с изключение на закупуване на продукт).

Потребителите на сайта нямат право да възпроизвеждат, публикуват, предават, дистрибутират, показват, променят, продават, използват или създават производни работи от съдържанието на сайта, без изричното писмено разрешение на Големи Размери.

Потребителите на този сайт нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, както и всички опити за съзнателно разпространение на вируси и други компютърни програми, проектирани да причиняват нарушаване на каквито и да е права и интереси на трети лица. 

Потребителите са длъжни да въведат вярно и пълно исканите лични данни, като носят лична отговорност пред Закона за всички свои действия, извършени чрез услугите на сайта.     

 

Регистрация и защита на личните данни на Потребителя   

Пазаруването в интернет магазин  Големи Размери  не е обвързано със задължителна регистрация. 

Потребителят се съгласява с Общите условия, когато попълва формуляра за финализиране на поръчка, или ако използва услугите със свободен общ достъп. 

Каквато и да било лична информация, предоставена във връзка с изискванията за Потребителска регистрация или при използването на сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Потребителите е напълно доброволно. 

Интернет магазин Големи Размери  няма да разкрива лична информация за своите потребители без тяхното изрично предварително съгласие, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законовата процедура.

Информация за продуктите

Повечето продукти на Големи Размери, показани на сайта, са на разположение и във физическия магазин на Големи Размери на Ломско шосе 84. В случай на съвпадение при продажба на един и същи артикул едновременно във физическия и онлайн магазин, е възможно в рамките на няколко минути да бъде представена неправилна наличност в сайта, докато информацията бъде актуализирана. Цените, показани на сайта, са цитирани в български лева и са валидни и ефективни само в България.

Ограничение за използване

Вие разбирате и приемате, че цялата информация, данни, текст, снимки, графики, аудио, видео, съобщения или други материали, които се появяват на този Сайт (колективно "Съдържание") са собственост на Големи Размери. Изрично Ви е забранено да използвате каквото и да е Съдържание без изричното писмено съгласие на Големи Размери. Освен ако в настоящите условия не е посочено друго, никой от материалите не може да бъде възпроизведен, разпространяван, публикуван, показван, публикуван, предаван или копиран под каквато и да е форма или по какъвто и да е начин без предварителното писмено разрешение на Големи Размери.

Разрешено е да показвате, копирате, разпространявате и изтегляте материалите на този Сайт само за лична, нетърговска употреба, при условие, че не правите никакви изменения в материалите и, че всички запазени за авторското право и други права за собственост, съдържащи се в материалите. Всяко разрешение, предоставено по настоящите условия, се прекратява автоматично без допълнително уведомление, ако нарушите който и да е от горните условия. При това прекратяване вие ​​приемате незабавно да унищожите всички изтеглени и/или печатни материали. Всяко неупълномощено използване на материали, съдържащи се в този сайт, може да наруши националните и/или международните закони за авторското право.

Онлайн магазин www.golemirazmeri Макси чар” ви дава възможност, ако не сте напълно удовлетворени от продукта, който сте закупили от нас да го върнете в 14 дневен срок от датата на получаване и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка,етикети и качество.
Моля, информирайте ни за желанието си  чрез формата за Контакти, а ние ще се свържем с вас.

 

Връщане и замяна на закупената стока

Клиентът има право в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от деня следващ получаването й, да я откаже и върне при следните условия:

* когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.(Чл. 55 от ЗЗП)
* доставената стока явнмо не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
* цената, която клиентът следва да заплати не съответства на дължимата цена.
* при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
* Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя. По време на този срок потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност.
* В случай на отказ на закупен вече продукт "Mакси чар" възстановява сумата по стойността на продукта в законо установения ред. Всички разходи, които клиент е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за сметка на Клиента.
* Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на поръчани продукти от името на първоначалния клиент, направил и платил поръчката, същото няма право да върне стоката или да прави възражения по доставката.